AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

1. POKALNA TEKMA KZS

1. POKALNA TEKMA KZS

23.3.2019
V soboto, 23.3.2019 je v Celju potekala 1. pokalna tekma Karate zveze Slovenije, katere tehnični organizator je bilo Društvo za karate Celje . Tekme se je udeležilo 438 tekmovalcev iz 51 klubov iz vse Slovenije. Oplotničani smo tekmovali v športnih borbah in dosegli odlične rezultate saj smo osvojili 5 medalj od tega 1 zlato in kar 4 srebrne medalje.

V kategoriji kumite malčice -35kg smo gledali oplotniški finale, kjer sta se pomerili Kiara  Ivančič in Alina Jevšenak. Po izenačenem finalnem boju je zmagala Kiara, ki v svojih borbah lepo napreduje. Po neodločenem rezultatu in sodniški odločitvi je v kategoriji borbe deklice -40 kg, osvojila Neli Valenčak. Za Neli je to odličen rezultat saj je dokazala, da bo tudi v višji starostni kategoriji v katero je prestopila, posegala po najvišjih uvrstitvah. V kategoriji kumite dečki -40 kg se je vse do finala uspešno prebijal Jelenko Benjamin, ki pa je nato  tesno izgubil proti tekmovalcu iz Idrije in zasedel odlično 2. mesto. Tibor Hmelak, ki je tekmoval v najštevilčnejši kategoriji pokalne tekme z 38 tekmovalci (dečki -35 kg.) je suvereno premagoval nasprotnike do finala. Finalna borba je bila po rezultatu 0:0 prepuščena sodnikom, kjer je za eno zastavico izgubil in dosegel zelo dobro drugo mesto. Ostali tekmovalci so bili na žalost poraženi v izločilnih borbah. Čestitke vsem tekmovalcem in trenerju Jerneju za odlično pripravo.





1. in 2. mesto, Kiara in Alina



Odlično razpoložena ekipa naših borcev s trenerjem Jernejem



2. mesto Benjamin



2. mesto Tibor



2. mesto Neli



Lan med borbo



Miha med borbo.
Nekaj utrinkov dogodka v slikah
Poglejte celotno galerijo
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.