MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO - MIHA IN TIBOR DRŽAVNA PRVAKA V LETU 2017

MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO - MIHA IN TIBOR DRŽAVNA PRVAKA V LETU 2017

26.11.2017
V soboto, 25. 11. 2017 je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem karate klubom Kozjansko in Obsotelje v Športni dvorani Podčetrtek organizirala Mladinsko državno prvenstvo za leto 2017 v katah in borbah za posameznike v starostnih kategorijah, do 21 let. Tekmovanja se je udeležilo 406 tekmovalcev iz 52 klubov panožne zveze.
Na najpomembnejšo tekmo sezone je naš klub poslal 7 tekmovalcev v športnih borbah, ki so bili vodeni s strani trenerja Jerneja Blatnik ter Sebastiana Kantužer. Ob koncu tekmovanja smo se veselili dveh naslovov državnih prvakov in sicer Mihe Valenčaka v kategoriji mlajši kadeti -50 kg ter Tiborja Hmelaka v kategoriji malčki -30 kg. Osvojili smo tudi tri bronaste medalje;

- Nika Tonkovič, mlajši kadeti - 45 kg
- Benjamina Jelenko, malčki + 30 kg
- Neli Valenčak, malčice -30 kg.

Brez medalje sta na žalost ostala Ana Ošlak (kadetinje) in Jaša Hmelak (mlajši kadeti), ki bosta svoje priložnosti iskala v naslednji sezoni.

FACEBOOK FOTO GALERIJA;

REZULTATI IN STATISTIKA:

Neli Valenčak, Nik Tonkovič, trener Jernej Blatnik, Miha Valenčak, Tibor Hmelak, Benjamin JelenkoDržavni prvak Miha Valenčak s trenerjemJaša Hmelak, Miha Valenčak, Ana Ošlak, Jernej Blatnik in Nik TonkovičDržavni prvak Tibor Hmelak
Nekaj utrinkov dogodka v slikah
Poglejte celotno galerijo
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.