AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

10. POKAL NESTLA ŽGANKA

10. POKAL NESTLA ŽGANKA

15.2.2015
V soboto, 14.2.2015 smo se udeležili tradicionalnega in jubilejnega desetega mednarodnega turnirja v Velenju, ki ga je kot vsako leto organiziral KK Tiger. Turnirja so se udeležili tekmovalci iz petih držav, rezultati pa štejejo za točkovanje naj karateist in klub leta 2015, ki ga vodi KZS. Udeležba je bila zas naš klub uspešna, saj smo na tekmovanju osvojili pet medalj od tega dve zlati, eno srebrno in dve bronasti odličji. Nia Ganzitti je kljub prehodu v višjo starostno skupino osvojila eno prvo in eno tretje mesto v katah. Podoben uspeh je imel Andraž Burlak, ki je na poti do zlatega odličja premagal vse starejše nasportnike v borbah. Jaša Hmelak je v borbah osvojil prvo odličje in dosegel drugo mesto, Vid Gorenšek pa je v množični skupini med najmlajšimi dosegel tretje mesto. Na tekmovanju so sodelovali še Benjamin Jelenko, Tibor Hmelak, Jošt Drobne, Noah Ganzitti, Miha Valenčak, Bojan Barjaktarović in Anže Lampreht, ki so pokazali dobre predstave v katah in borbah, za odličje pa jim je zmanjkalo malo športne sreče.

FACEBOOK FOTO GALERIJA

STATISTIKA TEKME IN REZULTATI


Nia Ganzitti - 1 in 3. mesto v katah (deklice 12, 13 let)Andraž Burlak - 1. mesto v borbah (dečki 10, 11 let - 40 kg)Jaša Hmelak - 2. mesto v borbah (dečki 8, 9 let - 32 kg.)
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.