AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

16. KARATE CUP ŽALEC 2018

16. KARATE CUP ŽALEC 2018

24.3.2018
V soboto, 24.3.2018 je bil karate klub Žalec organizator mednarodnega karate turnirja na katerem je sodelovalo 329 tekmovalcev iz 40 slovenskih in italijanskih klubov. Tekmovanja so se udeležili tudi naši člani, ki so osvojili 5 medalj od tega eno zlato, dve bronasti ter dve srebrni odličji. V kategoriji športnih borb je blestel Benjamin Jelenko, ki je suvereno premagal vse tekmece. Miha Valenčak je v kategoriji kadetov zmagoval do finala v katerem je tesno izgubil in osvojil 2. mesto. Neli Valenčak si je v kategoriji malčic priborila tretje mesto. Lan Goleš in Nik Tonkovič sta dosegla dve zmagi in osvojila peto mesto. V dveh kategorijah kat je tekmovala Neža Jerot, ki je za odlične nastope bila nagrajena z 2 in 3 mestom.

FACEBOOK FOTO GALERIJA:

STATISTIKA IN REZULTATI:Benjamin Jelenko, 1. mesto (borbe - malčki)Miha Valenčak, 2. mesto (borbe-kadeti)Neli Valenčak, 3. mesto (borbe-malčice)Neža Jerot, 2. mesto (kate-najmlajše)Benjamin Jelenko (AKA) v borbi


Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.