AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

CATANA KUP - BOHINJ OPEN 2014

CATANA KUP - BOHINJ OPEN 2014

22.3.2014
2.3.2014 je v Bohinju potekal mednarodni Katana Cup. Ob 10. uri se je pričelo tekmovanje v Karateju. Na začetku so se pomerili najmlajši tekmovalci, ki so tekmovali v katah. Za najmlajšimi so se prav tako v katah pomerili kadeti, nato pa še seniorji ter veterani. Za tekmovanjem v katah pa je sledilo še tekmovanje v borbah-kumite, kot pri katah so tudi tukaj začeli najmlajši. Prikazali so nam odlične in srčne borbe, za njimi pa so nastopili juniorji, kasneje pa seniorji in kot zadnji v kategoriji kumite veterani. Za konec Karate Katana Cup-a smo si ogledali Grand Masters turnir, za sam konec pa Team Kumite med Slovenci in Italijani.

Naša ekipa je spet združila prijateljsko moči s Karate klubom Rudar Velenje in skupaj smo domov prinesli cel kup odličij; od skupno 17 tekmovalcev smo osvojili 14 odličij! Kate: Stella Sarajlič (deklice 7-8 let OPEN) – 1. mesto; Noah Ganzitti (dečki -7 let) – 3. mesto; Andraž Burlak (dečki 8-9 let OPEN) – 3. mesto; Nia Ganzitti – (deklice 10-11 let) – 3. mesto; Timotej Burlak (dečki 12-13 let OPEN) – 2. mesto; Štefka Golač (veteranke OPEN) – 2. mesto. Zoja in Sašo Kandut sta tokrat žal ostala brez medalje. V borbah je Andraž zaradi poškodbe moral odstopiti, Timotej pa je za las zgrešil stopničke, saj je moral priznati premoč nasprotnika v boju za medaljo. ČESTITKE !

Rezultati in statistika tekme

FACEBOOK FOTO GALERIJA
Nekaj utrinkov dogodka v slikah
Poglejte celotno galerijo
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.