DRŽAVNO ČLANSKO IN VETERANSKO PRVENSTVO

DRŽAVNO ČLANSKO IN VETERANSKO PRVENSTVO

10.1.2015
V soboto, 10. 1. 2015,  je Karate zveze Slovenije, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Velenje, v športni dvorani ŠCV Velenje, organizirala Državno prvenstvo za člane in veterane ter predstavitev športa za osebe s posebnimi potebami. Tekmovanja se je v kategoriji borbe -67 kg udeležil tudi naš član, Jure Gorinšek in dosegel odlično tretje mesto.
Med odmorom je bila tudi podelitev priznanj za najuspešnejše karateiste v letu 2014. Jure Gorinšek je dosegel število točk, ki so zadostovale za odlično drugo mesto v skupni uvrstitvi.
Tekmovanja v veteranski kategoriji se je udeležila trenerka Šefka Golać, ki je tekmovala za matični klub (KK Rudar) in v katah suvereno osvojila naslov veteranske državne prvakinje. ČESTITAMO!

POVEZAVA DO REZULTATOVJure Gorinšek med prejemanjem medalje za osvojeno tretje mesto.Podelitev pokalov najboljšim karatesitom v 2014 (kategorija ml. člani)
Nekaj utrinkov dogodka v slikah
Poglejte celotno galerijo
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.