AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

LJUBLJANA OPEN 2018

LJUBLJANA OPEN 2018

17.11.2018
V soboto, 17.11.2018 je v športni dvorani  Ljubljana Črnuče potekal mednarodni turnir Ljubljana open, katerega se je udeležilo 616 tekmovalcev iz 11 držav in kar 106 klubov. Oplotničani smo se tekmovanja udeležili s sedmimi tekmovalci. 

Za prvo odličje je poskrbela Alina Jevšenak, (borbe U8 -30kg), ki je po uvodno izgubljeni borbi v repasažu pokazala izjemno borbenost in premagala tekmovalki iz Slovenije in Ukrajine ter dosegla odlično tretje mesto. V nadaljevanju turnirja je Tibor Hmelak (borbe U9 -30 kg), premagal tekmovalca iz Lovrenca na Pohorju, nato v dveh naslednjih premagal dva hrvaška tekmovalca in se v finalu spopadel še s tekmovalcem iz Idrije, ki ga je premagal in osvojil zlato medaljo.  Jelenko Benjamin (borbe U10 -40kg) je suvereno brez težav najprej premagal dva slovenska tekmovalca, v polfinalu se je srečal s tekmovalcem iz Avstrije in nato še zmagal finalno borbo proti tekmovalcu iz Grosuplja ter se veselil zmage. V kategoriji borbe kadeti pod 57 kg je barve Oplotnice zastopal Valenčak Miha v kategoriji 16 tekmovalcev. Žreb mu je naklonil največ borb in sicer kar pet. Miha je brez težav premagal vse nasprotnike iz Slovenije in Italije v zadnji finalni borbi pa mu je zmanjkalo moči in je klonil proti reprezentančnemu kolegu iz Kranja, kar je zadostovalo za izjemno drugo mesto. Prve izkušnje na tako velikem tekmovanju so si nabirali tudi Jerot Neža v kategoriji kata najmlajše, Valenčak Neli v kategoriji borbe U8 -30kg in Lan Goleš borbe U9 -30kg. Kljub odličnim nastopom so morali priznati premoč drugih tekmovalcev.
Benjamin Jelenko 1. mesto


Tibor Hmelak, 1. mesto


Miha Valenčak, 2. mesto


Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.