AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

POSTOJNA OPEN 2015

POSTOJNA OPEN 2015

18.5.2015
V soboto, 16.5.2015, se je deset članov našega kluba udeležilo mednarodnega turnirja v Postojni. Na mednarodnem turnirju, ki je na koledarju KZS, so sodelovali tekmovalci iz šestih držav in številni klubi iz vse Slovenije. Zaradi velikega števila prijavljenih tekmovalcev so se kate izvajale z dvema tekmovalcema naenkrat, kar pa ni ustrezalo našim najmlajšim tekmovalcem (Tibor, Benjamin, Anže, Vid) , ki so prav vsi izpadli. Še najdle je prišel Vid, ki je bil na koncu peti. 
Tilen je prav tako osvojil peto mesto, bolje pa se je odrezal Noah, ki je v močni konkurenci posegel po tretjem mestu. Pričakovano sta medalje v katah osvojila Andraž (3. mesto) in Nia (2 x 2. mesto). V borbah so nastopali Noah, Jaša, Bojan in Andraž. Noah je pokazal pogumno in napadalno borbo v kateri je izgubil zaradi kazni. Jaša je v repasažni borbi za tretje mesto izgubil po sodniški odločitvi. Andraž je kot vedno, tudi tokrat pokazal odlične borbe, kjer je dvakrat zmagal in na koncu osvojil peto mesto. Bojan, ki je tekmoval v borbah v kategoriji kadetov je izgubil v prvem krogu z rezulatom 1:3.

FACEBOOK FOTO GALERIJA:Nia Ganzitti (2. mesto - kata kadetinje)
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.