AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

SLOVENIJA OPEN

SLOVENIJA OPEN

9.3.2019

V soboto, 9.3.2019 je potekal mednarodni turnir SLOVENIJA OPEN 2019, na katerem je sodelovalo 415 tekmovalcev iz 61 klubov in 6 držav. Tekmovanja so se udeležili tudi naši tekmovalci, ki so osvojili skupno 4 medalje od tega dve zlati,  eno srebrno in eno bronasto odličje.

V kategoriji kumite malčice je tekmovala Neli Valenčak, ki je brez večjih težav premagala vse nasprotnice iz Slovenije in Hrvaške ter zmagala v kategoriji kumite deklice pa je osvojila tretje mesto. Benjamin Jelenko je v kategoriji kumite dečki, dokazal, da spada v sam vrh, saj je premagal vse konkurente in osvojil 1. mesto. V popoldanskem času pa so sledili nastopi starejših karateistov. V kategoriji borbe kadeti -57 kg, je naš klub zastopal še Mihael Valenčak v kategoriji z 14 nasprotniki. V prvem kolu je imel borbo z Italijanom in ga brez težav premagal. Suvereno je premagoval vse ostale nasprotnike do finala, kjer  se je pomeril z reprezentančnim kolegom iz Celja. Borba je bila zelo napeta do konca. Miha je še do zadnje sekunde vodil 4:2 in ravno ko je bilo konec borbe je nasprotnik dal udarec za tri točke in tako je Miha izgubil finalno borbo z rezultatom 5:4. Kljub grenkemu priokusu je pokazal odlične nastope in zasluženo osvojil 2. mesto. Ostali tekmovalci so zaključili tekmovanje v izločilnih borbah ali repasažu. Čestitke dobitnikom medalj kot tudi drugim tekmovalcem ter trenerju Jerneju.

REZULTATI IN STATISTIKA TEKME:


Benjamin Jelenko na 1. mestu

Neli in Miha Valenčak (1., 3., in 2. mesto)

Miha med borbo.

Neli Valenčak 1. mesto.


Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.