AKTUALNI DOGODKI V KLUBU

TATAMI CUP 2018 - BUDIMPEŠTA

TATAMI CUP 2018 - BUDIMPEŠTA

24.2.2018
V Budimpešti je 24.2.2018 potekal 26. Mednarodni karate turnir "TATAMI CUP 2018", ki se ga je v okviru priprav za Balkansko otroško prvenstvo (Sbija v mesecu juniju) udeležila 41 članska otroška reptrezentanca Slovenije, ki sta jo  vodila Jasmina Hodžič (kate) in Luka Deberšek (borbe). Kot člana širšega izbora, sta se kontrolne tekme udeležila Benjamin Jelenko in Tibor Hmelak. Turnirja, ki ga je je vodstvo otroške slovenske reprezentance izbralo zaradi močne konkurence predvsem v mlajših kategorijah, so se udeležili tekmovalci iz 11 držav, ki so skupno opravili 850 nastopov Oba naša člana je v Budimpešti spremljal tudi klubski trener Jernej Blatnik. Benjamin Jelenko se je ob zaključku veselil odličnega tretjega mesta, Tibor Hmelak pa je zabeležil eno zmago ter dva poraza, zadnjega z sodniško odločitvijo.


FACEBOOK FOTO GALERIJA:Benjamin JelenkoSkupinska fotografija udeležencev SLO otroške reprezentanceTibor Hmelak in Benjamin Jelenko

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.