VALENČAK NELI - POKALNA ZMAGOVALKA 2019 - BORBE DEKLICE

VALENČAK NELI - POKALNA ZMAGOVALKA 2019 - BORBE DEKLICE

19.2.2020
V sredo, 19.02.2020 je v Kongresni dvorani Thermane Laško potekala slavnostna prireditev Naj karateist 2019. Na tej prireditvi je Karate zveza Slovenije podelila priznanja najuspešnejšim karateistom, ki so s tekmami v Sloveniji in izven nje dosegli najboljše rezultate v letu 2019. Na to prireditev je bila povabljena tudi naša članica Neli Valenčak. V letu 2019 je Neli Valenčak v kategoriji športne borbe dosegala odlične rezultate in tako postala v svoji starostni kategoriji (deklice) med 20 sotekmovalkami pokalna zmagovalka. Neli se je udeležila vseh treh pokalnih tekem v lanskem letu in na vseh blestela in tako nesporno postala najboljša v vseh težnostnih skupinah svoje kategorije. 
Odlične rezultate v pokalnem tekmovanju so dosegli tudi osatli oplotniški tekmovalci, kateri so se na Pokalu Slovenije prav tako uvrstili zelo visoko: V kategoriji kumite malčice 2. mesto IVANČIČ KIARA 3. mesto JEVŠENAK ALINA V kategoriji dečki: 2. mesto JELENKO BENJAMIN 3. mesto HMELAK TIBOR V skupnem seštevku Pokala Slovenije je bila na 7. mestu v kategoriji kumite malčice tudi JELENKO NINA V kategoriji kumite kadeti pa je 14. mesto zasedel VALENČAK MIHAEL od skupaj 45 tekmovalcev. Valenčak Mihael je tekmoval tudi za naslov naj karateista. V kategoriji kadetov v kateri je bilo 56 tekmovalcev kat in športnih borb je na koncu zasedel odlično 9. mesto. Hkrati pa je v letu 2019 tekmoval tudi v kategoriji mladincev in na koncu med 47 tekmovalci zasedel 11. mesto. Shotokan karate klub Oplotnica pa se je tako s temi dosežki od 55 klubov uvrstil na 15. mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.