ZBOR ČLANOV IN RAZGLASITEV NAJUSPEŠNEJŠIH TEKMOVALCEV ZA LETO 2018

ZBOR ČLANOV IN RAZGLASITEV NAJUSPEŠNEJŠIH TEKMOVALCEV ZA LETO 2018

2.3.2019

V soboto, 2.3.2019 smo se člani Shotokan karate kluba Oplotnica družili na rednem letnem zboru članov v domačiji Forbar v Malahorni, kjer je vodstvo kluba s trenerji,  izpostavilo glavne aktivnosti in uspehe kluba v letu 2018 ter predstavili cilje in načrte za leto 2019. Preteklo leto je bilo za klub uspešno. Člani so se udeležili 25 tekem različnega kakovostnega ranga. Skupno smo osvojili 96 medalj od tega 19 zlatih, 36 srebrnih in 41 bronastih. V tekmovanju za Pokal Slovenije, smo osvojili 2 zlate, 5 srebrnih in 5 bronastih medalj. Na ekipnem državnem prvenstvu smo v športnih borbah z ekipama malčkov in malčic osvojili dve srebrni medalji. Na mladinskem državnem prvenstvu smo v športnih borbah osvojili 6 medalj od tega eno zlato dve srebrni in tri bronaste. V okviru otroške in kadetske slovenske reprezentance smo imeli tri predstavnike na Balkanskem prvenstvu v Beogradu in Dubrovniku.

S sklepom upravnega odbora in v skladu s kriteriji in točkovanjem Karate zveze Slovenije, glede na uvrstitve na turnirjih A in B ranga, so bili za najuspešnejšega klubskega tekmovalca proglašeni:  Miha Valenčak na tretjem mestu, na drugo mesto se je uvrstil Benjamin Jelenko in prvo mesto je osvojil Tibor Hmelak. Vsem trem so bila na treningu izročena spominska priznanja.Najuspešnejši klubski tekmovalci za leto 2018 s trenerjem Jernejem Blatnikom.

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.